Η μονάδα ELS για ηλεκτρονικό χαμήλωμα, τοποθετήθηκε από τη Vogtland σε Audi S7. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Το χαμήλωμα που ρυθμίστηκε το αυτοκίνητο της έκθεσης ήταν στα 30mm μπροστά και 25mm πίσω.

Η μονάδα ELS είναι συμβατή για τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με αερανάρτηση εργοστασιακή ή με σύστημα ανάρτησης ABC.

Pole Racing Team - Αγώνες μεγάλης διάρκειας, στις πιο δύσκολες πίστες αγώνων.

Η Vogtland επέστρεψε για άλλη μια φορά στους αγώνες ως σπόνσορας της Porsche GT3 RS-και-GT3 CUP S της Pole Racing Team. Με αγώνες στις πιο απαιτητικές πίστες αγώνων του κόσμου και ειδικά σε VLN-αγώνες στο Nürburgring Nordschleife, η Vogtland μεταξύ άλλων τοπικών ομάδων, υποστήριξε την ομάδα Pole Racing με τη μεγάλη της εμπειρία.

Η Porsche 997 έχει βελτιωθεί σε ισχύ και επιδόσεις. Ο νέος κινητήρας 3.8 λίτρων αποδίδει 320 kW με μεταβλητούς εκκεντροφόρους έχει κάνει τη Porsche ακόμα πιο ευέλικτη.

Με θέση 15 από 70 στο 24h αγώνα του Ντουμπάι, η Pole Racing σημείωσε μια λογική επιτυχία με την σχεδόν -μηχανικά- εργοστασιακή Porsche της .

Μια ισχυρή παρουσία σίγουρα δεν λείπει από την BMW X6 με τις υψηλές της αποδόσεις. Μην ξεγελιέστε, αυτό το Sports Activity Coupe διαθέτει μια επιθετική εμφάνιση, λόγω των ελατηρίων Vogtland, που κατασκευάζονται στη Hagen, Γερμανίας. Τα ελατήρια στην X6 προσφέρουν ένα χαμήλωμα μέχρι και 40 mm, το οποίο παρέχει το βέλτιστο χειρισμό και κράτημα! Τα συγκεκριμένα ελατήρια είναι διαθέσιμα επίσης και για αυτοκίνητα με εξοπλισμό self-leveling ή και air ride suspension.

Η Vogtland βελτιώνει το Golf VII διαθέτοντας:


• Ελατήρια χαμηλώματος και αμορτισέρ για απόλυτο κράτημα και εμφάνιση
• Χαμήλωμα 35mm και 45mm
• 2 χρόνια εγγύηση και πιστοποίηση TÜV

Η ανάρτηση της Vogtland όχι μόνο βελτιώνει το καινούργιο Golf VII εμφανισιακά αλλά και σε κρατήματα προσδίδοντας του μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Τα ελατήρια χαμηλώματος της Vogtland φημίζονται για τη ποιότητα τους και την αντοχή τους στο χρόνο.

Τα θρυλικά αυτοκίνητα του Steve Saleen βασίζονται στην τεχνολογία των αναρτήσεων Vogtland εδώ και χρόνια.

Όπως και με πολλά Supercars Saleen τοποθετούνται με Vogtland ελατήρια για καλύτερο κράτημα και βέλτιστη πρόσφυση στο δρόμο. Το 500 ή 700 ίππων SMS 570 Challenger μεταφέρει τη δύναμη του στο δρόμο με ασφάλεια χάρη στην ανάρτηση Vogtland.

Στο Essen Motor Show 2014 η Vogtland παρουσίασε το WRC Polo με coilover ρυθμιζόμενη ανάρτηση με χαμήλωμα στα 40 χιλιοστά. Επίσης τοποθετήθηκαν ματ γραμμές για ένα ξεχωριστό σχέδιο.

Το Fiat 500 γίνεται το αγαπημένο αυτοκίνητο για βελτιώσεις.

Το "μικρό Fiat" της Vogtland Autosport έλαβε ένα επιπλέον κιτ αμαξώματος ευρύ από την MS design. Τα ελατήρια χαμηλώματος της Vogtland βελτιώνουν εντυπωσιακά το κράτημα αλλά και την εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Η Vogtland προσφέρει διαφορετικές εκδόσεις για το Fiat 500:

     # 954050 για τον 1.2L.
     # 954051 για τον 1.4L και το μοντέλο Diesel.
     # 954022 ταιριάζει με το Abarth 500
     # 954026 σχεδιασμένο ειδικά για την αμερικανική αγορά.

Τώρα διαθέσιμο! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!