Εγγύηση Vogtland:

Στη σπάνια περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε δυσκολία με κάποιο προϊόν, η Vogtland θα είναι εκεί για να βοηθήσει. Το αίτημα για την εγγύηση προϋποθέτει ότι ο καταναλωτής θα έρθει σε επικοινωνία με τον έμπορο, όπου το προϊόν είχε αρχικά αγοραστεί. Ο έμπορος στη συνέχεια θα ζητήσει "αριθμό εξουσιοδότησης επιστροφής προϊόντος" ("RGA") από τη Vogtland η οποία με τη σειρά της θα εκδώσει RGA αριθμό και θα δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος (-ων) από τον αντιπρόσωπο ή απο τον πελάτη απευθείας. Η απόδειξη αγοράς πρέπει να συνοδεύει το επιστρεφόμενο προϊόν. Ο καταναλωτής είναι υπεύθυνος για όλες τις δαπάνες που προκύπτουν από την επιστροφή του προϊόντος (-ων) στις εγκαταστάσεις της Vogtland. Αυτές περιλαμβάνουν: την εγκατάσταση και την αφαίρεση του προϊόντος (-ων) από το όχημα,το χειρισμό του εν λόγω προϊόντος (-ων), απώλεια χρόνου ή άλλα έξοδα, απώλεια της χρήσης του οχήματος, καθώς και οποιοδήποτε άλλο τύπο τυχαίων ή έμμεσων ζημιών. Προϊόντα που αποστέλλονται χωρίς να ακολουθηθούν οι παραπάνω διαδικασίες δεν θα γίνονται δεκτά, σύμφωνα με τους όρους αυτής της εγγύησης και θα απορριφθούν.

Μετά την επαλήθευση του ελαττωματικού προϊόντος (-ων) σύμφωνα με τη δήλωση εγγύησης Vogtland κατά την κρίση της, είτε θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν, χωρίς επιβάρυνση για τον καταναλωτή, όλες οι επιστροφές ή πιστώσεις των προϊόντων θα εκδίδονται από τον έμπορο, όπου το προϊόν είχε αρχικά αγοραστεί. Για πιο συγκεκριμένες οδηγίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Οδηγίες τοποθετησης και όροι εγγύησης για προϊόντα Vogtland:

Τα προϊόντα Vogtland ελέγχονται με τη βοήθεια Διασφάλισης Ποιότητας αυστηρά και εκτεταμένα. Παρόλο που γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι πριν την πώληση ενός προϊόντος Vogtland, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου τα προϊόντα μπορούν να υποστούν ζημιές. Παρακαλούμε να λαμβάνετε εξαιρετική προσοχή και ακολουθήστε τις παρακάτω προφυλάξεις για να αποφευχθεί κάθε είδους ζημία: Να αποφεύγεται η υπερβολική φόρτωση του αυτοκινήτου, και να μην υπερβαίνετε τη μέγιστη φόρτωση του κατασκευαστή. Για προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για οδήγηση σε κανονικές συνθήκες δρόμου να αποφεύγεται η οδήγηση: εκτός δρόμου διαδρομές / αγωνιστικά κλπ.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος είναι υπεύθυνος για τη σωστή χρήση των προϊόντων μας ακολουθώντας όλους τους κανονισμούς της χώρας του.

Να είστε προσεκτικοί κατά την αφαίρεση και την τοποθέτηση ελατηρίων ανάρτησης. Λόγω της συμπίεσης υπάρχει ένα τεράστιο ποσό ενέργειας το οποίο εάν αντιμετωπιστεί εσφαλμένα θα μπορούσε να οδηγήσει σε υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις τεχνικές εγκατάστασης τότε τα προϊόντα Vogtland θα πρέπει να εγκατασταθούν μόνο από εξουσιοδοτημένο μηχανικό με εμπειρία στην εγκατάσταση εξαρτημάτων ανάρτησης. Μην υπερβαίνετε τα επιτρεπόμενα φορτία των αξόνων που προδιαγράφονται στο πιστοποιητικό για τα εξαρτήματα ανάρτησης Vogtland. Βεβαιωθείτε ότι τα ελατήρια χαμηλώματος συνδιάζονται σωστά για το οχημά σας με βάση και τα υπόλοιπα εξαρτήματα του, όπως το μέγεθος των ελαστικών, της ζάντας, το offset της κ.α. Εάν υπάρξει οποιοδήποτε θέμα η τοποθέτηση θα πρέπει να σταματήσει αμέσως και να επικοινωνήσετε με το Autoamortiser.gr, ή τη VOGTALND άμεσα.

Παρακαλώ ελέγξτε ότι τα ακόλουθα είναι σωστά, και ρυθμίσμένα με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κατασκευαστή:

  • Τροχοί / ελαστικά είναι στις σωστές διαστάσεις και τοποθετημένα σωστά.
  • Έλεγχος σωστής τοποθέτησης ελατηρίων χαμηλώματος για αποφυγή τυχόν θορύβων ή βλαβών σε υπόλοιπα εξαρτήματα.
  • Έλεγχος των αμορτισέρ για τυχόν βλάβες ή θορύβους κατα την οδήγηση (Όταν επαναχρησιμοποίούνται τα παλιά αμορτισέρ)
  • Βεβαιωθείτε ότι τα υπόλοιπα εξαρτήματα-ανταλλακτικα όπως τα φρένα έχουν επανασυνδεθεί και ρυθμιστεί σωστά.
  • Τυχόν αναγκαίες προσαρμογές των προβολέων.
  • Για σωστή σύγκριση του ύψους των παλαιών και νέων ελατηρίων ελέγξτε τα παλιά ελατήρια για τυχόν μειωμένο ύψος λόγω χλμ.και μετρήστε την απόσταση απο το κέντρο της ζάντας έως την άκρη του θόλου πριν την τοποθέτηση και 3-5 εβδομάδες μετά την τοποθέτηση των καινούργιων, όπως στη φωτογραφία:

                 

Η αποτυχία ακολούθησης όλων των παραπάνω θα οδηγήσει σε διαγραφή της εγγύησης Vogtland και η Vogtland δεν θα αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:

* Στα ελατήρια χαμηλώματος δεν παρέχεται εγγύηση για το τελικό χαμήλωμα εκτός αν έχουν τοποθετηθεί σε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Vogtland ή έπειτα απο έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη με χρέωση του πελάτη σε περίπτωση λάθους τοποθέτησης. Στην σπάνια περίπτωση ελατώματος και αντικατάστασης των ελατηρίων, ο πελάτης ενδέχεται να περιμένει παραλαβή από το εργοστάσιο από 5 έως 20 εργάσιμες.

* Στις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις δεν παρέχεται εγγύηση σχετικά με την σκληρότητα/ οδηγική άνεση των αναρτήσεων.

* Λάθη τοποθέτησης ακυρώνουν στο 100% την εγγύηση: όπως γδαρσίματα του εμβόλου κατά το βίδωμα στα top mounts, τοποθέτηση χωρίς το κατάλληλο πρεσάρισμα κ.α. Λάθος πατήματα ελατηρίων κ.α.

 

Η αποτυχία ακολούθησης όλων των παραπάνω θα οδηγήσει σε διαγραφή της εγγύησης Vogtland και η Vogtland δεν θα αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά.