Η VOGTLAND είναι ένας διεθνής κατασκευαστής ελατηρίων ο οποίος αποτελείται από τρεις κατασκευαστικές μονάδες: στη Γερμανία: VDF VOGTLAND Federntechnik, VOGTLAND Autosport, στη Βόρεια Αμερική: VOGTLAND.


Παρά το γεγονός ότι ο κύριος στόχος της Vogtland είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων για την αυτοκινητοβιομηχανία οι υπηρεσίες της και η παραγωγή της καλύπτουν επίσης μια μεγάλη γκάμα βιομηχανικών προϊόντων τα οποία κατασκευάζονται στις μονάδες της:
VDF VOGTLAND Federntechnik και RENZING Federntechnik.

Οι μοναδικές και ευέλικτες τεχνικές παραγωγής της επιτρέπουν στη Vogtland Autosport τη δημιουργία προϊόντων υψηλής απόδοσης και αντοχής όπως ελατήρια χαμηλώματος, κιτ σπορτ ανάρτησης, coilover ανάρτησης κ.α. Αυτά τα υψηλής ποιότητας προϊόντα παράγονται στην έδρα της στο εργοστάσιο της στη Χάγκεν, Γερμανίας.

Έχοντας πάνω από 100 χρόνια μακρά παράδοση στην κατασκευή ελατηρίων η Vogtland κατασκευάζει τα ελατήρια της με τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες παραγωγής. Η εμπειρία της συνεχίζει και στους αγώνες προμηθεύοντας τις μεγαλύτερες ομάδες στο αμερικανικό NASCAR και INDYCar.