1908

3 Ιουνίου, ο 40 ετών Bernhard Vogtland ιδρύει την εταιρεία σε ένα γκαράζ στο Hohenlimburg της Γερμανίας. Αρχίζει με την κατασκευή ελατηρίων για παιχνίδια, καθώς και εφαρμογές ιππασίας όπως ιμάντες κ.α.

1923

15 χρόνια μετά, με την εισαγωγή νέων εταίρων, η εταιρεία ονομάζεται "United Wire- and Springs Factory Vogtland & Riepelmeier".
Θα ανοίξει το νέο κτίριο "Im Weinhof". Η βιομηχανία μηχανημάτων υπήρξε πλέον μια από τις πιο σημαντικές ομάδες πελατών της εταιρίας.
 

1934

11 χρόνια μετά την πρώτη σημαντική επέκταση, η εταιρεία αλλάζει τη θέση της και πάλι στην περιοχή Elsey. Ο μοναδικός ιδιοκτήτης Paul Vogtland ενισχύει την εξαγωγική έως και 35%. Προς το παρόν, το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησης αποτελείται από τη στήριξη του γεωργικού εξοπλισμού και της μεταλλευτικής βιομηχανία.

1958

50η επέτειος της εταιρείας σημειώνεται με την προσθήκη ενός νέου και σύγχρονου κτιρίου διοίκησης και την επέκταση των εγκαταστάσεων παραγωγής ελατηρίων. Με το προσωπικό να ανέρχεται στους 130 εργαζομένους, η Vogtland φθάνει τη παραγωγή του ενός εκατομμυρίου ελατήριων ανά ημέρα. Ελατήρια από ειδικό κράμα και chromevanadium σύρμα ξεκινάνε στη παραγωγή.

1961-1968

23χρονος Paul Vogtland ο νεότερος ξεκινάει στην εταιρεία αναλαμβάνοντας το ρόλο του γενικού διευθυντή της εταιρείας το 1966. Επεκτείνει το εργοστάσιο στη καινούργια τοποθεσία του μετά από 33 χρόνια. Η κατασκευή αρχίζει το Alemannenweg οποίο γίνεται η έδρα της εταιρείας. Το νέο κτίριο έχει ολοκληρωθεί και η εταιρεία μεταφέρεται στη νέα θέση της για την 60ή επέτειο της Vogtland.                   

1974-1986

Το εργοστάσιο παραγωγής επεκτείνεται μαζί με την αποθήκη, και ένα δεύτερο εργοστάσιο παραγωγής ξεκινάει να κατασκευάζεται στην Gotenweg.

1989-1991

Δεκέμβριος - Το όνομα της εταιρείας αλλάζει επίσημα σε VDF Vogtland GmbH, αφαιρώντας το όνομα Riepelmeier 55 χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή του. 1η του Φεβρουαρίου - στα 21 του χρόνια, ο Christoph Vogtland ενώνει την εταιρεία και ιδρύει την μάρκα Vogtland για την παραγωγή των εξαρτημάτων ανάρτησης αυτοκινήτων. Μια καινούργια επιπλέον αποθήκη υψηλών προδιαγραφών χτίζεται στην Alemanneweg.
 

1992-1993

1 του Οκτωβρίου 1992 - Ο Paul-Bernd έρχεται στην εταιρεία και γίνεται Γενικός Διευθυντής σε ηλικία 27 ετών. Στις 6 Μαΐου ο Christoph Vogtland, ο διευθυντής του τμήματος ανάρτησης, απεβίωσε όπως επίσης λίγο καιρό αργότερα, στις 13 Ιουνίου και ο Paul Vogtland SR.

1994-1995

Με την ίδρυση της θυγατρικής εταιρείας Vogtland Agropruziny spol. S.r.o. η πλήρης παραγωγή των λεπίδων ελατηρίων για τη γεωργία aftermarket ξεκινάει στην Τσεχία. Ο Νοέμβριος του 1994 σηματοδοτεί την εξαγορά του εργοστασίου Engelbrecht & Roos στο Wuppertal. Ο Martin Vogtland έρχεται στην εταιρεία στα 25 χρόνια του την 1η Ιανουαρίου του 1995. Δύο χρόνια αργότερα γίνεται γενικός διευθυντής.
 

1994-1995

Με την 90η επέτειο της εταιρείας, το εργοστάσιο ελατηρίων Paul Schmiedeknecht Federn GmbH & Co. KG ξεκινάει στο Hagen στη προηγούμενη θέση του. Η επέκταση της μονάδας παραγωγής στο δεύτερο εργοστάσιο έχει ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο.
 

2001

Η VOGTLAND North America, Inc ιδρύθηκε ξεκινώντας ένα δίκτυο πωλήσεων και διανομής για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής διαχειριζόμενο από τον Richard Jonec. Η Vogtland εισέρχεται στους αγώνων και γίνεται βασικός προμηθευτής των κορυφαίων ομάδων NASCAR.

2005

Η Vogtland αποκτά το εργοστάσιο ελατηρίων RENZING GmbH με 50 εργαζόμενους. Ο όμιλος εταιρειών συνεχίζει την ανάπτυξή του με τέσσερεις σύγχρονες μονάδες.

2008

100 χρόνια παράδοσης και καινοτομίας, με προϊόντα όλα κατασκευασμένα στη Γερμανία. Η ομάδα της τεχνολογίας ελατηρίων είναι τώρα κάτω από το νέο λογότυπο VDF Federn. Επί του παρόντος, η τρέχουσα γκάμα παραγωγής περιλαμβάνει ελατήρια συμπίεσης, ελατήρια Axel, ελατήρια έλξης, κ.α. Οι σειρές προϊόντων ανάρτησης περιλαμβάνουν ελατήρια χαμηλώματος, ρυθμιζόμενο κιτ αναρτήσεων και αγωνιστικά ελατήρια.

2009

Το 2009 αποφασίσαμε να ανοίξουμε ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής στην Βάδη-Βυρτεμβέργη για την αύξηση της ποικιλίας των προϊόντων μας και της παρουσίας μας στην αγορά. Το εργοστάσιο Hockenheim εξειδικεύεται σε ελατήρια στρέψης, κάμψης μέρη και ελαστικών δακτυλίων. Επιπλέον, οι πελάτες της περιοχής προμηθεύονται απευθείας από εκεί.

2011

Η Vogtland στη Βόρεια Αμερική ιδρύθηκε το 2001, βρίσκεται στη Temecula Καλιφόρνιας. Στην Βόρεια Αμερική η Vogtland  κατατάσεται ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές αγώνων NASCAR με αιχμή μας την "VVS" τεχνολογία ελατηρίων. Επιπλέον, έχουμε τη στήριξη των μικρών  ΟΕ προγραμμάτων αγώνων, καθώς και ιδιωτών.

Στο Vogtland, έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή υψηλής ποιότητας aftermarket αναρτήσεων, Ο.Ε. βιομηχανικών και αυτοκινητοβιομηχανίας ελατήριων.